Cinta Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My Apple of My Heart..

Lilypie Third Birthday tickers

Permata hati mama n ayah.. ;)

Lilypie Pregnancy tickers

Thursday, June 24, 2010

ProMosi Hebat...!!


Brand: Samsung
Model: c170
Rate: rm180



bRand: Nokia 2630
Rate: rm150



Model: Motorola A3100
rate: rm1500


P/s: kalo berminat.. email kat sy ye naulifor@yahoo.com..
harge boleh runding.. :)
YM adress: naulifor@yahoo.com

Wednesday, June 23, 2010

Being a preGnant Mother is So SweeT Ok??

Td time Ngah Bengkel research workshop kat CRC, ipoH tetiba Je dapaT msg:

"salam, ni yasmin ke? ni nurul redzuan. mak aku tanya bila ko free x keja?"

aku reply :"aku ngah join bengkel research kat ipoh nie redzuan, xde cuti lg sampai jumaat.. next roster
xtau lagi.. nape??"

"oo.. mak aku tanya coz nak buatkan puding laici untuk ko, nanti bila ko dah free telepon rumah aku.. nanti mak aku buatkan utk ko.. ni no rumah aku.. 622***"

tgk.. ade hikmahnye duduk berjauhan dgn en.suami.. hehe
weee... abg balik minggu nie leh singgah umah mak ngahh!!





P/S: time kenduri rumah opah hari tu aku sesaje berseloroh nak makan puding laici yg disediakan utk makan beradab.. tidak sangka la pule classmate aku nurul redzuan merangkap sepupu suami aku.. begitu peka dgn permintaan puding laici itu... hehe... apepon.. thanks yer!!!

Tuesday, June 22, 2010

LaTest sTory abouT mY bEby.... :)

assalammualaikum...
bertemu lagi kiter di blog ninameen yg dah lama x update nie yer... byk citer nak kongsi bersama, tp mood menulis tu x dtg lagi.. udahnye mmg bersawang lagi la blog nie yer... hehe.. ntah la.. sy sgt2 la bz kerja.. balik2 dah penat.. layan fb jer pas tu baca blog mummy muncit yg lain2.. hehe.. mmg xde apa pon yg menarik utk diceritakan...ada.. tp sy nie short term memory.. x ingat dah apa yg berlaku sejak akhir2 nie..layankan aje.. so sape2 yg perasan pregnancy tickers kat atas nie..i'm 36 weeks now... alhamdulillah..

still gagah lagi utk bekerja... siap naik shift malam lagi.. balik2 keja sure nanges tahan sakit.. yer.. kaki sy sgt sgt sakit.. bengkak puler tu..cam dah x larat nak membawa perot even org sume dok kata perut sy kecik... xpe lah.. sy juger drive sendiri ke tempat kerja.. masih larat lagi tu.. dah rasa braxton hicks contraction... sy masih gagah lagi bekerja.. yup.. kena kuat semangat.. n lama2 makin kebal.. sbb sy kena berdikari tanpa suami di sisi...:) *opps.. ter'emo plak..huhu

selagi lagi sy bersyukur.. baby bucuk sy nie sehat2 saja didalam perot yg cumil nie.. hehe.. even kecik.. tp misi kata perut sy padat.. baby gerak aktif... mudah-mudahan semoga senang ler proses bersalin nanti.. dah ada cuak suam2 kuku nie.. hehe..

urmm.. hari tu latest scan kat Kelana Jaya Vision College.. time tu dah 30 weeks..wat 3D scan.. seronok dn sgt lah excited tgk baby sendiri.. rasa nak gigit idung die... hehe.. penat juger le suami sy hari tu.. bergegas balik tghari semata2 nak temankan sy wat 3D scan. haruslah kan.. ayah die.. hehe... k lah... mok cik2 sume.. sy pon x berapa sehat hari nie... demam plus selsema.. tp esok kena gak pi Ipoh tu... utk join research workshop... huhu... kejam sugguh org tua berbaju biru tu... !!
ape2 pon..... memperkenalkan buah hati pengarang jantung kami yg x lama lagi nak kuar.. lagi 28 hari je nie.. huhu... Doakan sy selamat bersalin..... :)


time snap pic nie.. baby asyik menguap je.. siap hisap jari lagi tu.. hehe




video

rasa terharu dgn "kehidupan didlm ini".... huhu